OZMO Cloud Communications behaalt dubbele ISO-certificatie

Cloudcommunicatiespecialist OZMO Cloud Communications heeft zich weten te certificeren voor twee ISO-normen, ISO 9001 en ISO 27001. Hiermee krijgt de specialist een flinke stimulans voor haar procesbeheersing en de waarborging van de informatiebeveiliging.

Met de nu behaalde ISO 9001-norm heeft de specialist op het gebied van zakelijke cloudcommunicatie, onder andere van Swyx en 3CX, een kwaliteitssysteem ingericht dat ervoor zorgt dat de klanttevredenheid toeneemt en voldoet aan wettelijke eisen. Dit kwaliteitssysteem vraagt een goede procesbeheersing, wat nu door de certificatie is bevestigd. Met de ISO 27001-norm heeft het bedrijf een Informatie Security System ingericht. Dit systeem waarborgt de informatiebeveiliging volgens internationale standaarden.

Trots op ISO-normen

Met deze dubbele kwaliteitsimpuls worden klanten van OZMO nog beter geholpen en is hun belangrijke bedrijfsinformatie in vertrouwde handen. “Wij zijn er bijzonder trots op dat we de ISO- certificering voor beide onderdelen hebben behaald. We deden dit meteen voor onze gehele organisatie met alle bijbehorende processen”, aldus technisch directeur Remco Eikhout en operationeel directeur Gijs van der Heijden van OZMO in een commentaar. “Wij hebben ervoor gekozen het meteen groot aan te pakken. Hiermee willen we een bedrijf zijn dat voor onze klanten de beste kwaliteit garandeert. Wij willen vooroplopen. Lang niet overal is het zo goed geregeld als bij ons. Weinig ICT-bedrijven kunnen de kwaliteit garanderen die wij nu hebben behaald. Met deze certificering zijn onze bedrijfsprocessen, zowel op het gebied van informatiebeveiliging als klanttevredenheid goed op orde.”

Blijvende audit

OZMO geeft aan dat het bedrijf jaarlijks een externe audit krijgt om te kijken of het nog aan de behaalde ISO-normen voldoet. Volgens de specialist op het gebied van zakelijke cloudcommunicatie-oplossingen biedt deze jaarlijkse externe toetsing haar klanten een blijvende garantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de veiligheid van hun (vertrouwelijke) informatie.

Bron: OZMO Cloud Communications