Pareteum sluit deal met EMEA-aanbieder van IoT-oplossingen

De zakelijke leverancier van mobiele cloudgebaseerde communicatie-oplossingen en MVNE Pareteum heeft recent een grote deal gesloten met een aanbieder uit de EMEA-regio voor het wereldwijd verzorgen van softwaregebaseerde IoT-toepassingen.

Volgens de zakelijke mobiele communicatiespecialist wordt voor de dienstverlening binnen het nu gesloten contract speciaal haar Global Software Defined Cloud (GSDC)-platform en verschillende software APIs ingezet. De IoT-aanbieder gaat deze technologie vooral inzetten voor ondersteuning aan IoT-ontwikkelaars, smart cities, autofabrikanten en system integrators.

Financiële details

Volgens Pareteum heeft het contract een looptijd van drie jaar. De totale waarde van het contract is 4 miljoen dollar. Volgens het bedrijf lopen de zaken goed. Over de afgelopen 36 maanden wist de aanbieder contracten af te sluiten met een totale waarde van 301 miljoen dollar. In de afgelopen 36 dagen wist de mobiele specialist tien nieuwe contracten met klanten te sluiten met een gezamenlijke waarde van 46 miljoen dollar.

Bron: Pareteum