We.Stream sluit partnerovereenkomst met Socia

Mobiele hotspotspecialist We.Stream, spin-off van mobiele dataspecialist Mondicon, heeft een partnerovereenkomst  gesloten met de Nederlandse ICT-dienstverlener Socia.

Binnen de partnerovereenkomst gaat de ICT-dienstverlener voor vooral het mkb de veilige mobiele WiFi-hotspot op basis van cloudgebaseerde SIM-technologie vooral aanbieden binnen haar portfolio voor de mobiele werkplek. Socia hoopt haar klanten hiermee nog beter toegevoegde waarde te kunnen leveren, vooral als het gaat om het ontzorgen van de mobiele werkplek. .

Toevoeging Nederlands partnerkanaal

De samenwerkingsovereenkomst met de Nederlandse ICT-dienstverlener past goed in de wens van We.Stream om haar Nederlandse partnerkanaal verder uit te breiden. “Het Nederlandse partnerkanaal krijgt steeds verder vorm, met Socia als hele mooie nieuwe toevoeging”, zegt CCO Jurgen ter Hoeve van We.Stream in een commentaar. “De expertise en toewijding van het team van  Socia geven ons het vertrouwen voor een mooie samenwerking. Socia focust zich op het volledig inrichten van de digitale werkplek. Een mobiele WiFi hotspot hoort daar tegenwoordig in steeds meer gevallen bij. “ Beide bedrijven hopen op deze manier ook hun bereik binnen het grootzakelijke segment verder uit te breiden.

Internationale uitbreiding

Naast de uitbreiding van het Nederlandse kanaal van distributeurs en resellers, kijken de WiFi hotspot-specialisten ook naar verdere uitbreiding van het buitenlandse partnerkanaal. “Met We.Stream zetten we vol in op de realisatie van een internationaal partnerkanaal. Naast dat we wereldwijd al diverse distributeurs en resellers aan ons hebben gebonden, zijn we momenteel in gesprek met potentiële partners voor de verkoop van We.Stream in Afrika en Zuid-Amerika”, aldus Ter Hoeve.

Bron: We.Stream