Reparatie-expert The Fixables voegt Huawei toe aan portfolio

The Fixables, een reparatieservice voor smartphones en tablets, heeft de smartphones van Huawei aan haar portfolio van te repareren merken toegevoegd.

De reparatieservice is door de Chinese smartphonefabrikant benoemd tot officiële reparatiedienst voor haar smartphone-portfolio. Eindgebruikers van de smartphones van deze fabrikant kunnen nu zowel hun toestel opsturen naar de reparatiedienst of deze langsbrengen in een van de fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Bussum. Deze langsgebrachte smartphones kunnen direct worden gerepareerd.

Erkenning reparatiedienst

Voor The Fixables is de aanbeveling van Huawei een erkenning voor de kwaliteit die het verleent. Het bedrijf ziet voor de nabije toekomst het aandeel van Huawei in de Nederlandse smartphone- en tabletmarkt fors groeien en verwacht dat deze ontwikkeling de komende jaren zal doorzetten. Om aan de toenemende vraag naar gespecialiseerde reparateurs te kunnen voldoen, ontvangen de medewerkers van The Fixables speciale interne trainingen voor alle nieuw te lanceren producten. De experts voeren ook reparaties uit van smartphones en tablets van onder andere Apple, Samsung, LG, OnePlus en Sony.

Bron: The Fixables