JPL Telecom slaat zijn vleugels uit naar de Benelux

JPL Telecom levert een breed assortiment van professionele telecomheadsets, van instapmodellen voor algemeen kantoorgebruik tot professionele contactcenterheadsets in bedrade en draadloze dect-modellen. Het bedrijf heeft als missie om zijn klanten de allerbeste communicatiekwaliteit te bieden, gebaseerd op de beste mix in de markt van een scherpe prijs, slimme gebruikseenvoud en kwalitatief hoogwaardige componenten.

 

JPL Telecom werkt continu aan de verbetering van het portfolio en de toegevoegde waarde voor resellers en eindgebruikers. Alle headsets voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden met geavanceerde ruisonderdrukking door de toepassing van Surround Shield technologie en bescherming tegen akoestische overbelasting.

Element TT3 Modulaire Headset

De Element TT3 is een premium plus modulaire telecomheadsetsysteem voor gebruik in kantoren en contactcenters en is geschikt voor langdurig gebruik. De Element TT3 is een bijzonder, 3-delig modulair headsetsysteem dat is ontwikkeld om de gebruiker een keuze te bieden uit diverse draagstijlen, waarbij tegelijkertijd kosten worden bespaard en een langere levensduur wordt gerealiseerd. De hoofdband van de Element TT3 kan met één klik worden aangepast van een naar twee oorschelpen, dat is ´Smart Simplicity´ op zijn best.

• Enkele of dubbele oorschelpen
• Ontworpen, geproduceerd en getest in het Verenigd Koninkrijk, garantie voor kwaliteit
• Uniek ontwerp, gemakkelijk wisselen tussen één of twee oorschelpen
• Lage gebruikskosten, mocht er onverhoopt een onderdeel kapot gaan kan de gebruiker dit onderdeel (microfoon of hoofdband) gemakkelijk vervangen tegen een fractie van de kosten van een nieuwe headset
• Sterke, robuuste constructie met ´soft feel´ finish , Surround Shield™ ruisonderdrukkende microfoon met grote spraakhelderheid
• ‘Put and Stay’ microfoonarm met tandsysteem houdt gekozen positie vast
• Voorbereid voor Wideband, vergroot frequentiebereik van standaard kantoortelefoons, softphones en VoIP-toestellen voor betere geluidskwaliteit
• Sure Fit hoofdband met supercomfortabele hoofdkussens en genummerde stops maken het eenvoudig om de gewenste hoofdbandmaat in te stellen
• Hoog draagcomfort, achtergrondruis onderdrukking, 50 mm diameter kunstleren oorkussens – geoptimaliseerd comfort
• Industriestandaard PLX compatibele snelkoppeling – compatibel met alle telefoonsystemen
• Getest voor Avaya DevConnect, Grandstream, Broadsoft en Polycom
• Handleidingen beschikbaar in het Engels, Duits, Deens, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Spaans, Japans, Koreaans en Chinees
• Headset opbergzak en bevestigings- clip inclusief
• 2 jaar garantie – vertrouwde aankoop

Microsoft Certificering

IP-softphones worden steeds meer mainstream en om een bestaande headset daarvoor geschikt te maken is een USB-dongel nodig. Daarom introduceert JPL Telecom een geheel nieuwe USB-dongel die volledig Microsoftgecertificeerd is.

De nieuwe BL-054MS-P biedt:
• USB 2.0 voor heldere spraak en ontvangst
• USB naar PLX snelkoppeling
• Volume en mute regeling
• Toets voor opnemen of negeren
• Compatibel met Skype for Business
• 2 jaar garantie

Technologiepartners

Alle JPL Telecom headsets zijn getest om de gebruiker ervan te verzekeren dat ze perfect samenwerken met bureautelefoons. JPL Telecom headsets zijn gecertificeerd door toonaangevende unified-communicationleveranciers.

Approved Technology Partners zijn onder andere: Avaya, Grandstream, Broadsoft, Polycom en Microsoft, de goedkeuringsprocedure met Cisco en Spectralink is lopende. JPL headsets zijn tevens geoptimaliseerd voor gebruik met Alcatel-Lucent, Mitel en Panasonic systemen.

Word ook reseller van JPL Telecom. Neem contact met ons op via sales@jpltele.com of telefoonnummer +44 1258 820100. Ga voor meer informatie naar www.jpltele.com

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in het ChannelConnect VoIP Dossier 2018]

Lees het artikel hier in PDF