Retail Synergie samen met groep Telecombinatie, Yorus en Utility Provider

De telecomdistributeur voor zowel de consumenten- als zakelijke markt Retail Synergie gaat samen met de groep waarvan Telecombinatie, Yorus en Utility Provider deel van uitmaken.

De telecomdistributeur treedt hiermee toe tot een groep van ruim 600 partners en vormt daardoor één van de grootste multichannel-platforms in ons land. Retail Synergie is actief op de consumenten en zakelijke telecommarkt en is daarnaast franchisegever voor formules in de telecom- en automotive branches. Hierbij worden merken gevoerd als Welcom bij, Circuit, XBA en Quality Centers.

Multichannel-platform

De groep waar Retail Synergie nu specifiek deel van gaat uitmaken, is een multichannel-platform met diensten op het gebied van onder meer telecom-, vastnet- en breedbanddiensten, energiediensten, waterdiensten en diensten op het gebied van het Internet of Things (IoT). “De toegevoegde waarde van Retail Synergie zit hem in de ‘operational excellence’ van hun partnersupport”, zegt algemeen directeur Herwin van der Kamp in een commentaar. “Hiervoor werkten wij aan de zakelijke kant al intensief met elkaar samen. Met de toevoeging aan onze groep zetten we dit proces verder in gang, zodat meerdere van onze kanalen hierop kunnen aansluiten en we echt een volgende stap in de kwaliteit van partnersupport kunnen zetten.”

Bron: Retail Synergie