Panasonic: Totale vrijheid voor uw communicatie

Bedrijven zoeken steeds vaker naar totaaloplossingen voor zakelijke communicatie die informatiestromen beheersbaar maken. Deze oplossingen zijn onder handbereik. Panasonic biedt maatoplossingen voor elk communicatievraagstuk.

Veel leveranciers willen de vraag naar geïntegreerde communicatie graag bedienen door complexe oplossingen te bieden. Zo ontstaat een markt waarin het overzicht op adequate communicatie-oplossingen niet meer helder is. Terwijl communicatie-oplossingen die werken, goed beschikbaar zijn. Panasonic is gespecialiseerd in zakelijke producten en oplossingen voor effectieve en kostenefficiënte communicatie. Zowel voor het middenbedrijf als voor de groot zakelijke markt biedt Panasonic hoogkwalitatieve apparatuur om beelden, spraak en gegevens in de organisatie vast te leggen, te bewerken en te communiceren. Van professionele AV-oplossingen, robuuste notebooks en tablets, bewakingscamerasystemen, tot geavanceerde Unified-Communications-oplossingen.

Tientallen jaren ervaring

Deze oplossingen zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, maken en leveren van toonaangevende, innovatieve en wereldwijd erkende technologie. Deze is volledig afgestemd op de vraag naar geïntegreerde communicatie waarmee bedrijven flexibel, effectief en efficiënt de relatie met hun klanten aangaan en verdiepen.

Interactie en uitwisseling van informatie gaan heel snel bij mondelinge communicatie

Veel bedrijven beseffen dit niet, waardoor zij hun vraag naar communicatie-oplossingen ook niet goed formuleren. Zij kiezen dikwijls nog voor een vast afgelijnd pakket aan oplossingen of diensten, met achteraf een teleurstellende ROI (Return On Investment) en ondermaatse gebruiker- en klantervaringen.

Telefonie meest effectief voor communiceren

De sterk veranderende vraag naar geïntegreerde communicatietechnologie gaat voorbij aan het gegeven dat het telefoongesprek vanop kantoor of van achter de pc nog steeds de beste manier is om te communiceren met klanten of collega’s. Alleen face-to-face-communicatie is sterker, maar ook moeilijker te organiseren. Interactie en uitwisseling van informatie gaan heel snel bij mondelinge communicatie. Telefonie is daarom bij uitstek de manier van communiceren die het meest en voordeligst bijdragen aan organisatiedoelen. Met name het uitwisselen, bespreken, onderbouwen, duiden en bijstellen van standpunten vragen om direct contact van mens tot mens. De directe sociale interactie voor overleg is uiterst efficiënt. Telefonie blijft daarom cruciaal voor het uitwisselen van informatie en het aanzetten tot actie.

Digitale communicatie veroorzaakt ruis

De impact van digitaal communiceren daarentegen wordt overschat. E-mail, sms, WhatsApps, Twitter en andere digitale communicatiekanalen hebben zeker hun waarden, maar vaak worden ze verkeerd ingezet bij zakelijke communicatie. Het gevolg is communiceren via deze kanalen ruis veroorzaakt, die achteraf gecorrigeerd moet worden. Zo is klantvriendelijkheid beter te realiseren via de telefoon, dan via digitale communicatiekanalen. Toch neigen werknemers naar overdadig gebruik van digitale communicatiekanalen, wat de effectiviteit en ook de efficiëntie van de communicatie nadelig beïnvloedt.

Communicatie samenvoegen loont

Het telefoonsysteem of de telefoondienst biedt meer dan alleen bellen. Zo is het mogelijk om eenvoudige en betaalbare koppelingen de bedrijfstelefonie te koppelen aan CRM, ERP, kalenders, database, (video)chat, ingebouwde contactcenterfuncties, gespreksopnames
en conference calls. Gesprekstrafiek biedt real time inzicht in vraagstukken van klanten en biedt inzicht voor oplossingen. Gespreksrapporten kunnen worden opgeslagen op een externe server en worden gebruikt om de klantenservice nog te verbeteren.

De beste telefonie is een kwestie van maatwerk dat we toevertrouwen aan onze partners

Partner Program

Elk bedrijf is anders, heeft andere wensen en behoefte aan andere oplossingen. Daarom is de beste telefonie een kwestie van maatwerk dat we toevertrouwen aan onze partners. Zij ontwerpen een op maat samengestelde oplossing waarmee bedrijven een totale klantervaring kunnen aanbieden, ongeacht of medewerkers op
kantoor, op locatie of thuis werken. Panasonic Communication Solutions past zich volledig aan uw behoeften aan, en dat kan zowel in een “On-Premise”, “As-A-Service” of als in een “Hybrid” model zonder in te boeten aan mogelijkheden of flexibiliteit.

Professionele oplossingen voor een betere wereld

Met meer dan 50 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren voorziet Panasonic Business over de ganse wereld bedrijven in hun zakelijke behoeften. Computer Product Solutions levert Toughbooks en Toughpads, speciale robuuste laptops en tablets. Communication Solutions biedt een uitgebreid assortiment document scanners en UC-telefoonoplossingen. Professional Camera Solutions biedt totaaloplossingen in de sectoren Broadcast, Pro AV en Industrial Medical Vision. Professionele camera’s met geavanceerde 4K-technologie, studiocamera’s en nieuwe generatie cinematische Vari Cams. Industrial Medical Vision levert innovaties voor gezondheidszorg, biowetenschappen en de industrie. Security Solutions houdt uw activiteiten in de gaten, met 360° 4K-camera’s, intelligente systemen en brandalarm. Visual System Solutions combineert uitmuntende kwaliteit en innoverende technologie in hun projectors, professionele displays en HD-apparatuur voor videoconferenties.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in het ChannelConnect VoIP Dossier 2018]

Lees het artikel hier in PDF