Unexus en Meester Electronics samen verder in UM Telecom

 

Unexus Contact Solutions en de specialist op het gebied van het gebied van brand- en inbraakbeveiliging, professioneel geluid en telecom Meester Electronics gaan samenwerken binnen een nieuwe MVNO, UM Telecom.

Vanaf 1 juli 2018 combineren beide bedrijven een deel van hun activiteiten onder de noemer UM Telecom. Het gaat hierbij specifiek om alle telecomdiensten van Meester Electronics en de vaste, mobiele en internet abonnementen van Unexus. Als MVNO kan UM Telecom onder meer op maat gemaakte mobiele abonnementen aanbieden. Verder worden abonnementen aangeboden voor diverse (telefonie) activiteiten, waaronder vaste- (SIP), mobiele abonnementen en internetverbindingen. Beide organisaties geven aan door deze activiteiten te combineren zij hun zakelijke eindgebruikers beter van dienst kunnen zijn.

Dienstverlening UM Telecom

Voor klanten die op dit moment hun (vaste en mobiele) telefonie afnemen via Unexus, gaat er door de nieuwe combinatie niets veranderen. Ook klanten die op nu de diensten van Meester Electronics gebruiken, merken geen directe verandering in de dienstverlening.

Bron: Unexus