OPPO kiest Nederland als startmarkt in Europa

De Chinese smartphonefabrikant OPPO heeft naast Spanje, Frankrijk en Italië ook Nederland uitgekozen om te starten met directe verkoop in Europa. Rotterdam krijgt het verkoopkantoor van de smartphonefabrikant in ons land.

Nu de steeds populairder wordende Chinese smartphonefabrikant, bekend van onder meer de OnePlus-modellen, eindelijk de stap naar Europa heeft gemaakt, is het interessant dat het bedrijf naast in de andere Europese landen, ook ons land heeft uitgekozen voor directe verkoop van haar smartphones. Het verkoopkantoor van de challenger van Samsung en Apple wordt in Rotterdam gevestigd.

Producten OPPO

OPPODe smartphonefabrikant start haar activiteiten in juli met het aanbieden van twee relatief goedkope smartphones. Welke modellen dit precies zijn, is nog niet bekend. Wel is alvast bekend gemaakt dat vanaf september de smartphonefabrikant zijn high end model, de Find X, in Nederland lanceert. Deze smartphone blinkt, aldus de fabrikant, vooral uit vanwege haar extreem goede eigenschappen voor fotografie met onder meer een 25 megapixelcamera, 256 GB aan opslag en 8 GB RAM-geheugen. Aan deze smartphone hangt een prijskaartje van maar liefst 999 euro, dus vrijwel gelijk met de laatste high end modellen van Samsung en de iPhone X van Apple.

Bron: OPPO