Oaktree Group neemt Apply over

ICT- en UC-specialist Oaktree Group is op oorlogspad en heeft opnieuw een bedrijf overgenomen. Dit keer is ICT-dienstverlener Apply uit Utrecht aan het portfolio toegevoegd.

Ongveer twee weken na de overname van ProDyne heeft de specialist op het gebied van cloudgebaseerde ICT- en UC-oplossingen weer een bedrijf overgenomen. Dit keer gaat het om Apply, een ervaren specialist op het gebied van het adviseren, implementeren en beheren van complexe, geïntegreerde  communicatie- en datanetwerken. Het bedrijf uit Utrecht beschikt over 23 medewerkers en oprichter en directeur Emile Jongerius, blijft na de overname bij het bedrijf betrokken. “Deze stap past precies in mijn visie om bestaande en nieuwe klanten van Apply meer toegevoegde waarde te kunnen bieden met een grotere diversiteit aan ICT-diensten, uiteraard met één aanspreekpunt. Door toetreding binnen de Oaktree Group is dit nu versneld mogelijk geworden”, aldus Jongerius.

Strategie Oaktree Group

Vanzelfsprekend past de overname ook binnen de strategie van de Oaktree Group. “Wij zijn verheugd dat we een gerenommeerde naam als Apply aan de Oaktree Group kunnen toevoegen. Onze ambities om verder te groeien, om zo klanten totaal te kunnen blijven ontzorgen op het gebied van cloudgebaseerde ICT- en UC-oplossingen zijn groot”, aldus directeur Roland van der Hoek van de specialist. “Dit zal niet onze laatste overname zijn, we zullen binnen drie tot vijf jaar groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 30 miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.”

Bron: Oaktree Group