T-Mobile belooft consumenten meer keuzevrijheid

T-Mobile opent de aanval op het duopolie van KPN en VodafoneZiggo met haar Klantvoordeel-aanbod van gecombineerde vaste en mobiele diensten. Dit maakte de mobiele operator onlangs bekend. “Met Klantvoordeel maken we onbeperkt mobiel internet bereikbaar voor een nog grotere groep consumenten en bieden daarnaast nu ook de mogelijkheid dit te combineren met vaste diensten”, aldus directeur Consumentenmarketing Tisha van Lammeren.

 

Volgens de mobiele aanbieder moeten consumenten in Nederland meer keuzevrijheid krijgen als het gaat om het afnemen van gecombineerde vaste en mobiele diensten. Eindgebruikers ontvangen door het afnemen van deze diensten bij een enkele aanbieder vaak korting of andere voordelen, zoals extra mobiele MB’s of meer zenders binnen een televisiepakket. Op dit moment wordt die markt nog gedomineerd met het duopolie van KPN en VodafoneZiggo. T-Mobile heeft daarom nu haar optie Klantvoordeel geïntroduceerd in een poging dit duopolie open te breken. “Bij T-Mobile hebben we een missie, we nemen beperkingen weg in de telecomsector. Keuzevrijheid, zorgeloosheid en de beste klantervaring bieden, staan bij ons centraal. De groeiende behoefte om alles-in-een pakketten bij één provider af te nemen en de beperkte keuze die daar tegenover staat, is ook zo’n beperking. Met klantvoordeel maken we onbeperkt mobiel internet bereikbaar voor een nog grotere groep consumenten en bieden daarnaast nu ook de mogelijkheid dit te combineren met vaste diensten. Dat resulteert voor veel van onze klanten in lagere kosten. Met Klantvoordeel streven we ernaar om onze klanten de beste deal in de markt aan te bieden”, aldus directeur Consumentenmarketing Tisha van Lammeren van T-Mobile in een commentaar.

Aanbod Klantvoordeel

Met de introductie van Klantvoordeel biedt T-Mobile, naar eigen zeggen, een volwaardig alternatief voor de twee dominante aanbieders. Consumenten kunnen een mobiel abonnement combineren met een Thuis abonnement van T-Mobile en ontvangen daarmee een korting die kan oplopen tot 12,50 euro per mobiel abonnement per maand, extra mobiele data en keuzekorting op tv-zenderpakketten. T-Mobile biedt ook nog een gratis snelheidsverhoging voor vast internet. Vanaf twee abonnementen op hetzelfde adres kunnen klanten profiteren van Klantvoordeel. Hoeveel voordeel klanten ontvangen, hangt af van het aantal en type abonnementen op een adres. Zo ontvangen klanten niet alleen extra voordeel bij meerdere mobiele abonnementen op één adres, maar ook bij het combineren van mobiele- en vaste abonnementen.

Bron: T-Mobile