Gigaset pro breidt zakelijke DECT-desktoptelefoons uit

De specialist op het gebied van communicatieoplossingen Gigaset pro heeft haar Maxwell-portfolio van vaste zakelijke DECT-telefoons uitgebreid met de draadloze Maxwell C.

De draadloze DECT-desktoptelefoon met handset van de fabrikant kan met ieder Gigaset pro singlecell of multicell DECT-systeem voor kantooromgevingen worden verbonden. Hierdoor kan de telefoon, die alleen van een stroomkabel is voorzien, eenvoudig vanaf ieder bureau binnen kantoren worden gebruikt.

Maxwell C eigenschappen

Maxwell CEigenschappen van het toestel zijn onder meer HD-audio, een handsfree- en headsetmodus en een 2,8″ TFT-display met intuïtieve bediening en helder overzicht. Tevens beschikt de DECT-telefoon over  acht programmeerbare direct dial-toetsen en een navigatieknop die eindgebruikers door alle gewenste instellingen leidt.  De zakelijke telefoon van Gigaset pro heeft veder nog een voet met drie verstelbare opties en verschillende mogelijkheden voor muurbevestiging.

Beschikbaarheid

De Maxwell C is verkrijgbaar vanaf begin juni en wordt exclusief gedistribueerd via lokale channelpartners van Gigaset pro.

Bron: Gigaset pro