ASUS lanceert ZenFone 5 in de Benelux-markt

ASUS heeft onlangs haar nieuwste smartphone ZenFone 5 in de Benelux gelanceerd. De betaalbare smartphone beschikt onder meer over hoogwaardige technologie als een dubbel camerasysteem en AI-technologie.

Met de introductie van de ZenFone 5 krijgen eindgebruikers de beschikking over een van premium materialen gemaakte smartphone met hoogwaardige technologie. Aan boord van het device zijn onder mee dubbel uitgevoerde camera’s aanwezig die zijn voorzien van AI-technologie die eindgebruikers helpt betere foto’s te maken door dat het met hen mee-evolueert. Bovendien is de 6,2” ZenFone 5 met haar ultradunne behuizing net zo klein als de meeste 5,5” telefoons. Het display heeft een 90 procent ‘screen-to-body ratio’ en is gemaakt van prachtig 2,5D gebogen glas en is uitgerust met allerlei slimmigheden voor een nog betere gebruikservaring. Zo passen slimme sensoren automatisch de kleurtemperatuur aan bij het omgevingslicht. En is er de ‘Smart Screen On’-optie, die ervoor zorgt dat het scherm niet uitgaat wanneer het gezicht van een gebruiker is gedetecteerd.

Verdere technische details

De ZenFone 5 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 636 Mobile Platform met AI-mogelijkheden en ASUS AI Boost voor ultieme prestaties. Verder beschikt de smartphone ook nog over dual sim/SD-kaart slot en de mogelijkheid om bepaalde apps, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter en Instagram dubbel te installeren. Last but not least beschikt de laatste smartphone van ASUS over Smart Screen On, AI Charging, AI Ringtone en ZeniMoji live-geanimeerde avatars.

Verkrijgbaarheid

De nu uitgebrachte ZenFone 5 heeft een adviesprijs van 399 euro en is vanaf nu in de Benelux verkrijgbaar bij onder meer alle grote online webshops.

Bron: ASUS