ALE neemt meerderheidsbelang in branchegenoot Sipwise

ALE sinds jaar en dag een van de belangrijke innovatoren in de telecom industrie. Recente voorbeelden zijn de investeringen in draadloze netwerken, internet of things en nieuwe samenwerkingsplatforms. Ook ontwikkelt het bedrijf toonaangevende hybride oplossingen die de bestaande investeringen beschermen, en de klant in staat stellen om de kracht van UCaaS en enterprise communicatiediensten in de cloud ten volle te benutten. Ter ondersteuning en uitbreiding van de innovatie strategie heeft ALE Holding een meerderheidsbelang verworven Sipwise.

Dit bedrijf voorziet in Core Cloud communicatie oplossingenon en infrastructuur voor Telecom operators en stelt hen in staat om ‘over the top services’ uit te rollen, gebaseerd op open standaarden en een uitgebreide API-bibliotheek. Sipwise bedient momenteel 60 klanten in 20 landen, een totale gebruikerscommunity van ruim 4 miljoen mensen.

Het gecombineerde aanbod van ALE en Sipwise stelt partners in elk marktsegment verbeterde Cloud communicatie & collaboratie functionaliteiten en services aan te bieden en schept een nieuwe marktleider in de Carrier Cloud communicatiebusiness en WebRTC services.

Sipwise blijft werken onder de eigen merknaam, maar gaat tevens profiteren van ALE’s wereldomspannende aanwezigheid en distributiefaciliteiten om het operator segment te bedienen.

Meer informatie: www.al-enterprise.com