Within Reach Group neemt ook i4IP over

Within Reach Group neemt een meerderheidsbelang in i4IP. Full service ICT-provider i4IP uit Almere blijft na de overname van WRG wel volledig zelfstandig onder eigen label opereren en behoudt haar directie, aldus een persbericht.

Within Reach Group (WRG) is de moederbedrijf van Voiceworks, Xenosite, Intercity, Summa Networks en Summa. i4IP is een leverancier van VoIP-, data-, mobiele- en hostingdiensten. Het bedrijf is in 2008 opgericht en heeft inmiddels 27 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve communicatieoplossingen en werkt met gespecialiseerde partners.

Voor i4IP betekent de toetreding tot WRG volgens het persbericht een verdieping van de reeds bestaande relatie met Summa, het softwarebedrijf binnen WRG. i4IP neemt al sinds 2015 voor zijn gehele portfolio het complete Unified Communications-as-a-Service (UCaaS)-platform af. De integratie moet zorgen voor versterking en versnelling van de ingezette groeistrategie van i4IP.

Schaalvergroting

Na de recente overname van Intercity door WRG, betekent de samenwerking met i4IP een verdere investering in volume en reikwijdte in de IT- en telecommarkt. CFO Martijn van der Pas van Within Reach Group ziet een sterk consoliderende markt en daarin is krachtenbundeling en schaalgrootte volgens hem belangrijk. “Op deze manier kunnen de labels binnen WRG meer waarde toevoegen voor hun klanten en ook in de toekomst blijven innoveren”, aldus Van der Pas. “i4IP heeft de afgelopen jaren een sterke groei laten zien en een mooi portfolio en partnerkanaal opgebouwd dat complementair is aan het portfolio en partnernetwerk van ons bestaande indirecte label Voiceworks.”

Succesvol netwerk

De Within Reach Group heeft volgens CEO & Founder Vincent Suurenbroek van i4IP een duidelijk doel voor ogen. “WRG investeert met mooie merken in de groeikansen in de IT- en telecomsector. Een initiatief waar wij ons graag aan verbinden”, zegt Suurenbroek.“We hebben een trouw en succesvol netwerk van partners dat we dankzij deze samenwerking nog beter kunnen ondersteunen.”

Bron: I4IP