Renewd breidt activiteiten uit naar Ierse markt

De Nederlandse leverancier van refurbished Apple-devices Renewd heeft een distributieovereenkomst gesloten met de Ierse distributeur Beaumex en breidt hierdoor haar bereik in Europa uit.

De distributieovereenkomst zorgt ervoor dat B2B en online resellers in Ierland nu ook toegang krijgen tot de refurbished Apple-devices die Renewd levert. Volgens de Ierse distributeur is ook daar markt voor refurbished devices sterk aan het groeien, wat natuurlijk veel kansen biedt om het productenaanbod voor deze doelgroepen verder uit te breiden. ”We werken graag met Renewd samen en we zijn absoluut overtuigd van de hoge kwaliteit van de toestellen die zij bieden”, aldus managing director Robert Tully van Beaumex.

Verdere Europese expansie

Voor de leverancier van de refurbished toestellen betekent de overeenkomst een verdere expansie van haar Europese activiteiten. “De groei is niet geheel onverwacht. Wij bieden premium refurbisched devices met 100 procent originele Apple-onderdelen. Onze kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door Microfix en is de strengste in de hele refurbished-markt. We zien de relatie met Beaumex zonnig tegemoet”, aldus channel director Marco Claassen van Renewd. De leverancier heeft inmiddels een samenwerkingsverband met Ingram Micro Europe en heeft, naast nu in Ierland, partnerships met distributeurs in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Oost-Europa, Portugal, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Bron: Renewd