T-Mobile Nederland beloont Ingram Micro tijdens jaarlijks partnerevenement

Ingram Micro is onlangs door mobiele en vaste operator T-Mobile Nederland tijdens het jaarlijkse T-Mobile Business Partner Event in de Efteling beloond met een B2B Partner Award voor Best Customer Experience.

Tijdens het evenement op 13 april in de Efteling kreeg de distributeur de Best Customer Experience award uitgereikt voor haar nieuwe Team Connect Programma. “Dit is een mooie erkenning voor ons programma, de samenwerking met T-Mobile Nederland en onze partners die deelnemen aan team Connect”, zegt senior business unit manager Connectivity Gerben de Haan van Ingram Micro in een reactie.

T-Mobile Business Partner Event

Ingram MicroOperator T-Mobile Nederland organiseert jaarlijks het Business Partner Event om de successen van het afgelopen jaar, dit jaar 2017,  samen met haar partners te vieren en vooruit te kijken naar de kansen voor de toekomst. “T-Mobile Nederland heeft een grote diversiteit aan business partners voor de zakelijke markt en daar zijn we erg blij mee”, zegt directeur B2B Sales Martijn Teekens van T-Mobile Nederland. “Wij gaan niet over één nacht ijs bij het selecteren van onze partners, zo weten we dat we alleen met de beste mensen werken die samen met ons mooie resultaten boeken.”

Bron: Ingram Micro