Jabra lanceert serie zakelijke Engage headsets

Headsetfabrikant Jabra heeft onlangs een uitgebreide set draadloze headsets voor zakelijk gebruik in drukke belomgevingen gelanceerd, de Engage-series 65 en 75.

De Engage DECT-headsets moeten, volgens de fabrikant, meer klanttevredenheid en productiviteit van werknemers faciliteren. De headsets komen vooral tot hun recht in  omgevingen waarin ‘business critical’-gesprekken, zoals in callcenter-omgevingen, een rol spelen. Jabra Engage headsets kunnen tot drie keer zoveel eindgebruikers in een enkele ruimte verbinden zonder hierbij in te leveren op kwaliteit of bereik.

Functionaliteit

Naast de geschiktheid voor grote belomgevingen, zijn de Engage headsets van Jabra uitgerust met een verbeterde gesprekskwaliteit met een bereik tot 150 meter, geavanceerde geluid onderdrukkende microfoons en verbeterde speakers die voor een kristalhelder geluid zorgen bij gesprekken met klanten, hoe rumoerig de omgeving ook is. Daarnaast hebben de headsets een aantal nieuwe features ingebouwd die de headsets tot de meest veilige professionele headsets ter wereld maakt, zo beweert de leverancier. Dit is inclusief authenticatie en encryptiefunctionaliteit, gecombineerd met ‘physical assisted pairing’ wat een versleutelde verbinding geeft tussen de headsets en de basisstations. Tot slot beschikken de headsets binnen de Engage series over een meer uitgebreide gesprekstijd tot 13 uur en een busy light dat als een niet-storen teken werkt. De headsets binnen de Engage-series kunnen met maar liefst 5 verschillende devices worden verbonden, zoals een desk phone, een softphone, een analoge telefoon en twee met Bluetooth verbonden devices. De headsets zijn nu in verschillende versies beschikbaar via de verschillende resellers van Jabra.

Bron: Jabra