WRG Group neemt Intercity Nederland over

De Within Reach Group (WRG) neemt de aanbieder van mobiele, UC -en IT-diensten voor vooral het mkb Intercity Nederland over. Dit maakten beide partijen onlangs bekend.

Met de overname verstevigt het moederbedrijf van onder meer Voiceworks, Xenosite, Summa Networks en Summa haar positie binnen de Nederlandse telecommarkt en kan haar partners en eindgebruikers een breed scala aan telecom- en IT-diensten gaan bieden. Vooral verwacht WRG met de acquisitie van Intercity Nederland haar portfolio aan mobiele diensten voor het mkb verder te kunnen uitbreiden. “Dit is noodzakelijk om te kunne blijven groeien en te concurreren in de zich snel consoliderende telecom- en IT-markt”, zegt CFO Martijn van der Pas van de WRG Group. “Bovendien geeft de overname ons meer informatie over eindgebruikers op productniveau en we kunnen deze informatie toepassen voor al onze merken. Dit zorgt ervoor dat niet alleen deze merken, maar ook onze reseller partners de mogelijkheid krijgen om duidelijke proposities te kunnen bieden voor specifieke doelgroepen binnen de markt.”

Strategische beslissing

overnameIn een reactie geeft CEO Simon Wort van Intercity Nederland aan blij te zijn met de overname en verregaande samenwerking. “We hebben hard gewerkt aan het vergroten van ons klantenbestand, een complete suite van beveiligde communicatie- en innovatieve IT-oplossingen. De overname is een strategische en weldoordachte beslissing geweest. Hierdoor kunnen we verder groeien en ervoor zorgen dat zowel Intercity Nederland als de WRG Group een nieuw niveau bereiken.” Intercity Nederland blijft onder dezelfde naam, met hetzelfde personeel en vanuit dezelfde locatie in Amsterdam onafhankelijk van alle werkmaatschappijen binnen de WRG Group opereren.

Bron: WRG Group