BNS Data Logistics gaat multiplatform-telefoons van Cisco verkopen

De verkoper van telecomproducten BNS Data Logistics breidt haar portfolio van VoIP-toestellen uit met de multiplatform-telefoons van Cisco en bereikt daarmee nieuwe doelgroepen.

De verkoop van de VoIP-toestellen van de Amerikaanse leverancier is een samenwerking tussen de telecomspecialist, Cisco en distributeur Comstor. Door BNS Data Logistics als verkoopkanaal te gebruiken bereikt Cisco onder meer nieuwe zakelijke doelgroepen en komend toestellen beschikbaar voor uiteenlopende telefonieplatformen binnen de Nederlandse markt, aldus het persbericht. Aan het portfolio multiplatform-toestellen voegt BNS een uitgebreid dienstenpakket toe op het gebied van technisch fulfillment. “Met de toevoeging van Cisco aan ons assortiment voorzien we onze klanten van een zeer complete lijn in VoIP-producten”, zegt productspecialist Marco de Wolf van BNS Data Logistics. “Uiteraard zijn ook de Cisco-producten te leveren met onze provisioning-diensten. Daarnaast krijgen klanten bij ons de mogelijkheid de producten te testen via ons Try & Buy-programma. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Aanbod producten

CiscoIn de verkoopovereenkomst tussen alle partijen gaat het in het bijzonder om de basic Cisco IP Phone 6800 series, de mid range Cisco IP Phone 7800 serie en de high end (inclusief videomogelijkheden) Cisco IP Phone 8800 series. Ook is het portfolio verder uitgebreid met de Cisco IP Conference Phone 7832. Bovendien zullen op korte termijn ook UC headsets van de Amerikaanse leverancier aan het assortiment worden toegevoegd.

Bron: BNS Data Logistics