Yes Telecom rijkt Yes Awards uit aan business partners

Yes Telecom heeft op 9 april tijdens haar jaarlijkse Yes Business Borrel in de Werkspoorkathedraal te Utrecht haar Yes Awards uitgereikt aan haar business awards uitgereikt. Tevens werd terug- en vooruitgeblikt naar de samenwerking tussen de zakelijke telecomaanbieder en haar zakelijke partners.

Tijdens de dertiende editie van het exclusieve netwerkevenement, met als thema ‘Say Yes to the Future’, stond de toekomst van het partnership tussen Yes Telecom en haar business partners centraal. In deze samenwerking staan de kernwaarden Aandacht, Maatwerk, Flexibiliteit en Kwaliteit centraal én de manier waarop de zakelijke telecomaanbieder en partners gezamenlijk oplossingen aanbieden die klanten de vrijheid geven om te ondernemen.

YesIn de Werkspoorkathedraal in Utrecht luisterden de ongeveer 400 genodigden uit de mobiele, vastnet en IT-sector onder meer naar algemeen directeur Lothar Steegstra van Yes Telecom die het publiek meenam in de transitie die de zakelijke provider de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en de successen die, vooral in de laatste helft van het jaar, zijn geboekt. “Door de groei van Yes Telecom is ook de kennis binnen de organisatie gegroeid. Dit heeft er toe geleid dat het aantal mobiele aansluitingen flink is gestegen en we de doelstellingen met betrekking tot de verkoop van Yes Mobiel Kantoor licenties hebben behaald. Daar zijn wij ontzettend trots op”, aldus Steegstra.

Toekomstige ontwikkelingen

YesManager Commercial Management & Marketing Thijmen Bosman ging tot slot in op de toekomstige ontwikkelingen waarin oplossingen centraal staan met het oog op de binnenkort geldende AVG-wetgeving en de uitfasering van ISDN. “Yes Telecom is een partner om de toekomst mee in te gaan met ondersteuning in alle facetten. Daarnaast komen wij met een nieuw, eenvoudiger portfolio én is er een netwerkactie, gericht op hosted telefonie. Dit zorgt ervoor dat onze business partners zich volledig kunnen focussen op de verkoop van solutions”, aldus Bosman in zijn presentatie.

Uitreiking Yes Awards

Tijdens de borrel vond ook de uitreiking plaats van de Yes Awards aan de diverse business partners van de telecomaanbieder die zich in het afgelopen jaar in zes categorieën het beste hebben gepresteerd.

  • Best Customer Solution Award: Wesotronic
  • Best Solution Partner Award: Contict
  • Lowest Churn Award: Telecom2Business
  • Best Overall Performance Award: Defero Communication Solutions
  • Fastest Growing Partner Award: Nedcall Telecom
  • Loyalty Award: Van Hoppe Telecom

De winnaars van de Yes Awards 2018

Bron: Yes Telecom