UC-beheertool Manager Pro Plantronics krijgt update

Headset-fabrikant Plantronics heeft haar cloudgebaseerde beheertool Manager Pro voor het complete ecosysteem van communicatieapparatuur binnen bedrijven een update naar versie 3.11 gegeven met meer functionaliteit.

In de laatste versie van de cloudgebaseerde oplossing van de headset-fabrikant, en sinds kort ook eigenaar van UC-specialist Polycom, worden nu ook de met mobiele Android- en iOS verbonden UC-headsets van de specialist meegenomen. Deze uitbreiding van de beheers mogelijkheden wordt mogelijk gemaakt door de mobiele app van Plantronics Hub, de client die met de cloudgebaseerde beheertool is verbonden. Ook zijn binnen de toepassing de beheer- en rapportagemogelijkheden verder uitgebreid. Door Plantronics Manager Pro v3.11 en Plantronics Hub gecombineerd te gebruiken kunnen IT-managers nu waardevolle inzichten halen, beheren en verzamelen uit de gehele lijn van zakelijke apparaten van Plantronics.

Belangrijkste updates

De belangrijkste nu uitgebrachte updates binnen Plantronics Manager Pro v3.11 zijn:

  • Het verkrijgen en beheren van bruikbare inzichten van alle zakelijke devices die door Plantronics worden ondersteund, zoals alle Plantronics UC-headsets die zijn aangesloten op Mac OS- en Windows-desktops en op mobiele devices op basis van Android en iOS.
  • Northbound API-toegang tot de Plantronics Manager Pro-gegevens. Dit betekent dat het voor klanten, ontwikkelaars en partners eenvoudiger is dan ooit tevoren om deze gegevens in reeds bestaande bedrijfsapplicaties te integreren, of om nieuwe diensten te ontwikkelen.
  • Gestroomlijnde rapportages. De onderdelen Asset Management en Adoption bevatten nu alle rapporten die IT-professionals nodig hebben om de adoptie van UC en softphones te verbeteren.

Prijs en beschikbaarheid

Plantronics Manager Pro is in 143 landen verkrijgbaar in 1-jaar of 3-jaars abonnementen via de resellers van Plantronics.

Bron: Plantronics