NXTcom levert bintec IP-apparatuur via dochter Westcomm

Internet- en telecomaanbieder NXTcom levert resellers via haar dochteronderneming en distributeur Westcomm nu exclusief de IP-appratuur van bintec, zoals de ALL IP box.

Volgens de internet- en telecomaanbieder is het bintec-portfolio al langer in Nederland beschikbaar, maar alleen via installatiespecialisten. Door nu via haar distributiedochter het hele portfolio van routers, Wifi routers en aanvullende netwerkapparatuur van de fabrikant te leveren, komen de producten van de fabrikant makkelijker beschikbaar voor resellers en uiteindelijk eindklanten.

All IP box

bintecHet nu aan resellers geleverde portfolio richt zich vooral op kwalitatieve (multi site) netwerken voor één of meerdere locaties waarbij de prijs ook belangrijk is. De nu gepresenteerde bintec ALL IP box is niet alleen ingericht voor het aansluiten van een enkele internetverbinding, maar kunnen er zelfs twee tegelijk aansluiten. Hierbij maakt het niet uit of dit ADSL-, VDSL- of glasvezelverbindingen zijn. Daarnaast zijn er standaard aansluitingen aanwezig voor (oude) ISDN-apparatuur en overige analoge apparatuur als lifttelefoons, alarmsystemen en/ of deuropeners. De router is tevens geschikt voor het ontsluiten van telefonie en zijn voorzien van een slot voor mobiele simkaarten als backup-toepassing. De AL IP Box van bintec is nu via de resellers van NXTcom leverbaar.

Bron: NXTcom