Tech Data gaat Wifi-connectiviteit iPass in EMEA-regio aanbieden

Distributeur Tech Data heeft een distributie- overeenkomst gesloten met mobiele connectiviteitspecialist iPass  voor het leveren van Wifi-connectiviteit binnen de gehele Europese regio.

Binnen de overeenkomst gaat het om de distributie van de iPass SmartConnect-dienst. Hiermee krijgen eindgebruikers veilige en onbeperkte Wifi-toegang op elk mobiel device van het grootste Wifi-netwerk ter wereld. De dienst is intelligent en kiest onder meer automatisch het bete netwerk voor de behoeften van de eindgebruikers, of dit nu een mobiel netwerk is of een Wifi-netwerk. Het meest geschikte netwerk voor internetconnectiviteit wordt geselecteerd op basis van onder andere beschikbaarheid, prestaties en kosten.

Beschikbaarheid bij Tech Data

Klanten van Tech Data kunnen de Wifi-oplossing van iPass aanschaffen als een los product of als een gebundelde oplossing die in devices is geïntegreerd. Tech Data kan  voor samenwerking zorgen tussen iPass en OEM’s mogelijk maken om iPass SmartConnect-technologie in hun producten te integreren. “iPass SmartConnect is een geweldige aanvulling op ons portfolio van producten en diensten”, zegt VP Mobility Solutions Europe Luc Van Huystee  van Tech Data. “Het beantwoordt de toegenomen behoefte aan veilige Wifi-connectiviteit, of het nu voor werk of vrije tijd is. Na de succesvolle lancering van deze iPass-oplossing voor klanten van Tech Data in de Verenigde Staten en Canada, zijn we verheugd dit aanbod in Europa uit te breiden. Bovendien laten we op deze manier de duidelijke focus van Tech Data zien om onze partners te verbinden met een uitgebreide reeks mobiliteitsoplossingen van de volgende generatie.”

Bron: Tech Data Europe