Fieber en Tritel slaan handen ineen

De telecom- en IT-specialisten Fieber en Tritel hebben recent besloten met elkaar samen te gaan en hun diensten gezamenlijk aan zakelijke eindgebruikers, vooral het mkb, te gaan aanbieden.

Door de fusie tussen beide telecom- en ICT-specialisten kunnen zakelijke eindgebruikers, aldus het persbericht, voortaan een breed portfolio aan telecom en IT-oplossingen verwachten, in combinatie met een optimale klantenservice. Samen bedienen beide bedrijven meer dan 5.000 klanten in het hele land. Dit gebeurt vanuit kantoren in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag, Den Bosch en Joure. De fusie tussen beiden bedrijven is mede mogelijk gemaakt door een investeringsfonds van Vortex Capital Partners. De ambitie is om met Fieber en Tritel uit te groeien tot de leidende zakelijke provider van Nederland en hét telecom- en IT-alternatief voor het mkb.

Diensten

mkbFieber – Tritel helpt het mkb met het ‘kantoor van de toekomst’. De telecom- en IT-specialist doet dit, als one-stop-shop voor telecom en cloud, door snelle internetdiensten met laagdrempelige cloud- en telecomoplossingen te combineren. Daarbij gebruikt de specialist, naar eigen zeggen, vanzelfsprekend de technologie van nu en technologie die handig en betrouwbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder kleine lettertjes. De hele oplossing wordt voor eindgebruikers op maat ingericht en zonder de noodzaak om te investeren, aldus de specialist.

Bron: Fieber