Snom introduceert nieuw reseller-partnerprogramma

IP-telefoonfabrikant Snom Technology heeft een partnerprogramma gelanceerd voor value added resellers dat de banden met de fabrikant nog verder moet aanhalen en hen meer omzet moet opleveren.

Volgens de IP-telefoonfabrikant richt het nu vernieuwde partnerprogramma zich volledig op het aantrekken van zoveel mogelijk gekwalificeerde en gemotiveerde resellers. Het vernieuwde programma moet onder meer leiden tot gezamenlijke marketingactiviteiten, het delen van succesverhalen en financiële voordelen. Daarnaast moet deelname de deelnemende resellers meer omzet gaan opleveren, aldus Snom Technology.

Niveaus

Het Snom-partnerprogramma bestaat uit drie niveaus: Registred, Silver en Gold. Ieder niveau biedt resellers interessante voordelen, zoals gratis demonstratietoestellen tot aantrekkelijke kortingen per verkocht device.  Ieder niveau wordt vastgesteld op hoeveel toestellen de resellers bij de officiële distributeurs van Snom Technology afnemen, de mate waarin zij aan de trainingsprogramma’s van de fabrikant deelnemen en hoe zij het merk gebruiken.

Deelname

Resellers in Europa, Afrika en sommige delen van Azië kunnen nu per direct in het partnerprogramma instappen. De verkoopteams van Snom Technology in de diverse regio’s zijn daarvoor de lokale contacten. Geïnteresseerde resellers kunnen zich voor het partnerprogramma opgeven via partner.snom.com.

Bron: Snom