Van der Roest managing director EMS Distribution

Gerard van der Roest is met ingang van 1 maart 2018 benoemd tot Managing Director van EMS Distribution BV. Van der Roest was hiervoor verantwoordelijk voor de zakelijke communicatie bij Gigaset pro in de Benelux. Als business verantwoordelijke heeft hij aan het roer gestaan als Head of Sales en het kanaal succesvol vormgegeven.

EMS is de toonaangevende distributeur voor de Benelux van de innovatieve en award winning desktop- en mobiele VoIP-softwareproducten en –oplossingen van CounterPath.
Van der Roest zal zich gaan richten op het uitvoeren van de strategie en verkoop, waarmee EMS haar positie op de zakelijke markt verder gaat uitbouwen. Hij brengt een schat aan business- en leiderschapservaring mee. Gedurende zijn 30-jarige loopbaan binnen de telecom en alle nieuwe vormen van communicatie, is hij als persoon de drijvende kracht voor partners en collega’s.

Kennis van het telecommunicatie vak heeft hij in sleutelrollen bij zowel distributie als leveranciers opgedaan in binnen- en buitenland. Voor EMS is zijn ervaring in het opzetten, het onderhouden en uitbouwen van een partnerkanaal, en het transformeren van de strategie van onschatbare waarde.

“Het is een geweldige uitdaging om dit mooie product in de Benelux tot een succes te maken,” zegt van der Roest. “Ik kijk ernaar uit om partnerships te sluiten en met mensen samen te werken. Mijn doel is om dit mooie digitale internetproduct daar te brengen, waar gebruikers met elkaar communiceren. Want zakendoen is een interactie tussen mensen.”

www.emsdistribution.nl