VoIP-aanbieder Voys gaat verhuizen

De zakelijke telecom- en VoIP-aanbieder Voys gaat per 1 maart 2018 verhuizen naar een nieuw pand in thuisstad Groningen.

Volgens de zakelijke telecom- en VoIP-aanbieder is de huidige vestiging in het bedrijfsverzamelgebouw De Mediacentrale in Groningen te klein geworden voor de groei-ambitie van het telecombedrijf. Het bedrijf verhuist naar een huurpand dat wordt ingericht volgens de eigen wensen en daarnaast de sfeer heeft van een combinatie tussen start-ups en grownups.  Dit ziet Voys als een leuk recept voor verdere groei. De keuze werd daarnaast bepaald door duurzamer te willen opereren en flexibiliteit te hebben.

Nieuw adres

VoIP-aanbiederVoys verhuist per 1 maart a.s. naar het gebouw Het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen. Het bedrijf wordt buren van onder andere het Dagblad van het Noorden, accountantskantoor De Jong & Laan en de startups van Indietopia en Indiestad. Ook de softwareontwikkelaars van Spindle, die het telefonieplatform van Voys bouwen, verhuizen naar in hetzelfde kantoorpand.

Bron: Voys