Zebra Technologies breidt portfolio uit met robuuste smartphones

De producent van robuuste mobiele devices Zebra Technologies heeft haar portfolio uitgebreid met de TC25-smartphone voor het midden- en kleinbedrijf.

De producent van robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers en bijbehorende software en diensten heeft de TC25 ontworpen om het werknemers binnen vooral het mkb in staat te stellen om, naast het gebruik van de traditionele smartphone-functionaliteit, ook barcodes te scannen, routes te managen en ter plekke orders af te handelen. Hiermee hoeven deze medewerkers niet meer deze activiteiten uit te voeren met pen of papier of extra devices, zo stelt Zebra in haar persbericht. Het apparaat heeft een robuuste behuizing en een sterke batterij die ervoor zorgt dat het mobiele device de hele dag mee kan. Daarnaast heeft de TC25 een krachtige processor die werkt met de laatste ‘enterprise’-klasse applicaties voor het sturen en bijhouden van taken, navigatie en het verzenden van berichten.

Functionaliteit

TC25De TC25 robuuste smartphone van Zebra Technologies beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Robuust en productief. De smartphone is ontworpen om hitte en kou, stoffige omgevingen en het per ongeluk laten vallen te kunnen weerstaan. Dit reduceert dure reparaties en zorgt voor een langer en productiever gebruik van het apparaat.
  • Scannen zoals het hoort. De TC25 biedt 2D scantechnologie voor barcodes waardoor het device accuraat barcodes kan scannen, zelfs wanneer deze vervaagd, beschadigd of vuil zijn. De smartphone kan barcodes aanzienlijk sneller vastleggen dan de meeste camera’s op normale smartphones, hierbij wordt tijd bespaard en worden werkzaamheden efficiënter.
  • Moeiteloos data vastleggen en delen. Op alle TC25-apparaten is Zebra’s DataWedge geïnstalleerd, waardoor bedrijven sneller barcode data naar bestaande apps kunnen sturen zonder extra tijd kwijt te zijn voor aanvullende programmering.
  • Langere levensduur. De Zebra OneCare SV-voor de TC25 en LifeGuard voor Android-technologie ondersteunen uitgebreide beveiligingsupdates die de veiligheid van het besturingssysteem garanderen.
  • Gemakkelijkere samenwerking. De Workforce Connect PTT Pro-oplossing van de producent geeft de TC25 een walkietalkie functie, waardoor directe Push-to-talk (PTT)-gesprekken tussen de TC25-apparaten en andere mobiele Zebra-apparaten, iPhones, iPads en een geselecteerd aantal Android-smartphones mogelijk worden gemaakt. Organisaties kunnen altijd hun medewerkers bereiken en daarmee teams de hulp bieden die nodig is om de service richting klanten, alsmede de productiviteit te verbeteren.
  • Accessoires. De TC25 wordt geleverd met een breed scala aan accessoires inclusief verschillende houders voor op de arm of aan de riem en een opklikbare accumodule om continu gebruik te garanderen. De veelzijdige oplaadstations zijn geschikt om een of meerdere apparaten en accu’s tegelijkertijd op te laden.

De TC25 robuuste smartphone van Zebra Technologies is per direct leverbaar via het wereldwijde partnerkanaal van de producent.

Bron: Zebra Technologies