Nuvias wordt EMEA-distributeur clouddienst BlueJeans

Distributeur Nuvias gaat voor de EMEA-regio de clouddienst van BlueJeans distribueren die vaste en mobiele devices en conferencingsystemen voor vergaderkamers koppelt in een enkele videovergadering.

Volgens de distributeur worden hierdoor video, audio and web conferencing samengebracht met de collaboration tools die zakelijke eindgebruikers iedere dag gebruiken. De clouddienst wordt door Nuvias worden gekoppeld met video conferencing devices van Polycom om zo bedrijven, van kleinbedrijf tot enterprise, aantrekkelijke UC&C-oplossingen te bieden. Het BlueJeans-platform maakt het verder ook mogelijk vrijwel ieder device, onafhankelijk welk endpoint is gekozen, te gebruiken in combinatie met bestaande systemen voor videoconferencing.

UC Practice

De distributeur gaat de dienst voor het kanaal gaan aanbieden via haar UC Practice. “Voor channel partners zijn er uitstekende mogelijkheden in de EMEA-regio binnen de sterk groeiende markt voor voice- en videoconferencing”, zegt EVP Unified Communications Steve Harris  van Nuvias. “BlueJeans is een uitstekende oplossing die veel voordeel geeft voor deze mogelijkheden op de markt. De clouddienst is uitermate schaalbaar, vooral op enterprise-niveau, is eenvoudig te gebruiken en het werkt samen met vrijwel ieder device. Onze bundels en samenwerking met Polycom maken de clouddienst dan ook een interessante optie voor veel bedrijven.”

Bron: Nuvias