Viju en VisionsConnected rebranden naar Kinly

De vorig jaar gefuseerde collaboration-specialisten Viju en VisionsConnected gaan vanaf nu verder onder de naam Kinly, zo maakten beide bedrijven onlangs bekend.

Volgens beide bedrijven is de naamsverandering een logische ontwikkeling vanuit hun eerder aangegane fusie in 2017. Onder de nieuwe naam ontstaat een van de grootse audiovisuele system integrators voor samenwerkingstoepassingen, zo geven Viju en VisionsConnected in hun persbericht aan. Het bedrijf zorgt met haar oplossingen er onder meer voor dat eindgebruikers audio- en videoconferencingsystemen, in combinatie met bijvoorbeeld UC-oplossingen, eenvoudig en zonder problemen kunnen gebruiken.

Organisatie

Kinly
CEO Odd Sverre Østlie van het nieuwe Kinly

Als gevolg van de naamsverandering vinden er binnen de organisatie van enkele wijzigingen plaats. Voormalig CEO Odd Sverre Østlie van Viju wordt de nieuwe CEO van Kinly. Oprichter en CEO Raymond Alves van VisionsConnected gaat als Chief Solutions Officer (CSO) leiding geven aan de solutions- en services development-afdeling van het gezamenlijke bedrijf. Kinly heeft haar hoofdkwartier in Amsterdam en bedient, naar eigen zeggen, zowel zakelijke klanten als overheden in 120 landen wereldwijd.

Bron: Kinly