INTO wordt installatiepartner van VodafoneZiggo voor zakelijke hosted telefonie

VodafoneZiggo  heeft de zakelijke cloud service enabeler INTO tot partner benoemd voor het verzorgen van de zakelijke hosted telefonie-oplossing van de telecomoperator bij de uiteindelijke eindgebruikers.

De hosted telefonie-oplossing van de operator word door de cloud service enabeler helemaal verzorgd. In het bijzonder gaat het hierbij om de Vodafone Hosted Voice en Unified Communications-oplossingen van VodafoneZiggo. Als Certified Installer Partner (CIP) is INTO nu verantwoordelijk voor de volledige implementatie en service. Hierdoor hebben eindgebruikers een vast aanspreekpunt met gedetailleerde kennis van het project en installatie voor zowel het volledige verkoop-, implementatie- en supportproces. Volgens de specialist moet dit de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komen.

Van reseller naar service enabler

INTO was al een strategische partner van de telecomoperator, maar breidt deze nu ook verder uit. “In de communicatiemarkt zien we de rol van business partners verschuiven van reseller naar service enabler”, zegt COO Jim Egging van INTO. “Door onze toenemende dienstverlening en het directe klantcontact maken wij het verschil en zijn wij een partner voor onze klanten, voor nu en in de toekomst. Zo heeft INTO een scala aan specifieke diensten ontwikkeld voor het mkb. Wij zien het CIP-certificaat van Vodafone als een blijk van het vertrouwen voor onze hoogwaardige dienstverlening. Voor onze klanten resulteert CIP in een kortere doorlooptijd en hogere tevredenheid.”

Bron: INTO