NXTvoice introduceert functionaliteit voor videoconferencing

Het hosted zakelijke VoIP-platform NXTvoice van internet- en telecomaanbeider NXTcom is uitgebreid met functionaliteit voor videoconferencing en is beschikbaar via het platform NXTvideo.

Het gehoste zakelijke VoIP-platform NXTvoice beschikt nu ook over mogelijkheden tot videoconferencing waarbij bellen, chatten, videobellen en het delen van documenten samen in één portal worden samengevoegd die zowel via SIP-telefoons, mobiele telefoons als wel laptops en pc’s valt te gebruiken. “Klanten hebben de behoefte aan onafhankelijkheid” aldus product manager Ed de Wilde. “Klanten willen overal kunnen communiceren of toegang hebben tot de juiste informatiebronnen. NXTvideo hebben we zo ontwikkeld in NXTvoice, dat zij op allerlei wijze en onafhankelijk van locatie, toegang heeft tot zijn gewenste gegevens zonder daar beperkingen in de communicatie in te hebben”.

Eigenschappen videoconferencing

NXTvideo maakt het verder mogelijk tot wel 200 gebruikers per videobox samen te voegen. Dit kunnen gebruikers binnen de bedrijfsomgeving van klanten zijn als wel gebruikers daarbuiten. Supervisors of regisseurs van de ‘chat’ kunnen eenvoudig zelf personen uitnodigen en toevoegen in een online meeting zonder moeilijke installaties van software en dus beperkingen.

Bron: NXTvoice