Tech Data lanceert Think Mobile programma voor zakelijke mobiele markt

Om haar zakelijke resellers te laten profiteren van het brede spectrum aan mobiele oplossingen, heeft de Mobile divisie van Tech Data Endpoint Solutions een uniek programma ontwikkeld onder de naam ‘Think Mobile’. Het programma richt zich tot resellers die hun klanten een totaal concept aan zakelijke oplossingen willen aanbieden.

mobile
Mario van Lemmen

“In de afgelopen maanden heeft onze Mobile divisie de verbinding weten te leggen tussen verschillende disciplines binnen Tech Data, die gezamenlijk tal van oplossingen kunnen bieden voor zakelijk eindgebruikers”, vertelt Mario van Lemmen, Directeur Mobile van Tech Data Endpoint Solutions. “Binnen het Think Mobile programma dat wij nu lanceren, komen naast alle vooruitstrevende hardware merken en zakelijke netwerk abonnementen zoals KPN, Telfort VodafoneZiggo en Tele2, hiermee ook waardevolle combinaties met Mobile Device Management systemen en security oplossingen binnen handbereik”.

De zakelijke gebruiker verwacht van haar telecom reseller een compleet en oplossingsgericht aanbod aan producten en diensten. Het leveren van alleen een smartphone en abonnement is niet voldoende. Ook beveiliging van toestellen en datacenters, waartoe toestellen via het eigen bedrijfsnetwerk toegang hebben, maken onderdeel uit van de noodzakelijke totaaloplossingen. “Met vendors als Microsoft, IBM, Airwatch en Lookout kunnen telecom resellers deze totaaloplossing bieden”, aldus van Lemmen.

Binnen het Think Mobile programma voor zakelijke resellers is ook gedacht aan educatie en marketing ondersteuning. Via TD Education, het trainings- en certificeringsplatform van Tech Data, worden resellers gedurende het gehele jaar uitgenodigd voor sessies rondom diverse thema’s. Daarnaast creëert Tech Data voor resellers een content portal dat diverse downloads voor training en verkoopondersteuning aanbiedt.

Resellers worden op marketinggebied ondersteund door eindgebruiker leadgeneratie campagnes via het content platform TD Connect. Deze website biedt, binnen diverse branches, actuele en unieke downloadbare informatie voor eindgebruikers op diverse relevante onderwerpen waaronder Mobile. De verzamelde eindgebruiker leads worden door Tech Data aangeboden aan resellers om verder te kunnen worden opgevolgd.

Corné van den Dungen, Sales Manager Distributor Sales van VodafoneZiggo: “Wij vinden het Think Mobile programma dat Tech Data voor haar zakelijke telecom resellers heeft ontwikkeld een zeer solide initiatief in het aanbieden van mobiele oplossingen. Het biedt resellers mogelijkheden om met VodafoneZiggo een totaaloplossing aan te bieden, waarbij tevens is gedacht aan een complete ondersteuning in kennisoverdracht en marketing”.

Tijdens het Tech Data partnerevent ‘Taste of Tomorrow’ op 17 april a.s. in de Expo in Vijfhuizen zal Think Mobile inhoudelijk aan telecom resellers van Tech Data worden gepresenteerd.

Meer informatie: www.techdata.nl