ISP One: Samsung Hosted Voice is een totaalpakket zonder verrassingen

Bas Voermans, CEO van ISP One

De landelijke internetprovider ISP One heeft medio november de telecomoplossing Samsung Hosted Voice geïntroduceerd. “Het is een featurerijke VoIP-dienst tegen een vast laag maandtarief”, legt directeur Bas Voermans uit. “Samsung Hosted Voice is een allesin-één totaalpakket zonder verrassingen”.

Het ADO Stadion in Den Haag was het decor van de lancering van Samsung Hosted Voice. Dit alles-in-één-telefonie pakket voor de zakelijke markt komt uit de koker van internetprovider ISP One. ISP One levert een compleet pakket aan IP-diensten waaronder connectiviteit en vast-/ mobiel integratie (VAMO) oplossingen. ISP One is voor resellers het aanspreekpunt voor de dienst Samsung Hosted Voice. Directeur Bas Voermans van ISP One staat aan de basis van de dienst Samsung Hosted Voice die in november  is gelanceerd. De VoIP-dienst heeft veel functies en faciliteiten tegen een vast laag maandtarief. “Samsung Hosted Voice is een uniek en transparant platform op basis van Linux CentOS in combinatie met de betrouwbare Samsung Voicesoftware. De oplossing is beschikbaar als Shared Hosted en als Private Cloud oplossing en is volledig redundant. Hierdoor voldoen onze klanten volledig aan de nieuwe AVG wetgeving welke voor de deur staat. Dit is ideaal voor het MKB en de enterprise-markt. Dat de Samsung Enterprise Communications oplossingen  oorspronkelijk uit de on-premise telefoniewereld voortkomen, is een groot voordeel omdat Samsung Hosted Voice echt vanuit een telecom-gedachte is ontstaan in plaats vanuit een IT-gedachte, zoals de oplossingen van veel ander aanbieders”, aldus Voermans.

‘ISP One regelt het hele proces’

Totaalpakket

Samsung Hosted Voice is een allesin-één totaalpakket zonder verrassingen, legt Voermans uit. “Medewerkers en gebruikers bellen kosteloos tussen alle vestigingen van hun bedrijf en alle Samsung Hosted Voice-gebruikers zelfs wereldwijd ongeacht of zij actief zijn binnen dezelfde organisatie. Daarnaast zijn mobiele toestellen volledig te integreren binnen de vaste bedrijfstelefonie omgeving door de unieke vast en mobiel-integratie van Samsung Hosted Voice. Bedrijven kunnen er zo voor kiezen of ze een vast (doorkies)nummer of een mobiel nummer meezenden. Gewoon bellen zoals het hoort.”

Features

Samsung Hosted Voice is als pakket beschikbaar via ISP One tegen de voordeligste beltarieven en zonder ondoorzichtige modules of prijzen. Voor een aanvullend vast maandbedrag kunnen bedrijven de basisfeatures van Samsung Hosted Voice ook volledig integreren met hun CRM- of ERP-systemen. De dienst biedt bedrijven onder meer telefonie, onafhankelijk van het type verbinding, provider onafhankelijke integratie met mobiel en een lange reeks features zoals wachtrijen, meldteksten, voicemailboxen,  doorschakelfaciliteiten, doorkiesnummers, onderling gratis bellen, keuzemenu, belgroepen en hotdesking. Verder zijn diensten als gratis call pickup, gratis conference rooms en gratis dag/nachtstanden verzorgd.

‘Samsung Hosted Voice komt echt uit de telecomgedachte’

ISP One partnerprogramma

ICT-resellers die Samsung Hosted Voice willen verkopen, kunnen aankloppen bij ISP One en zich aansluiten bij het partner programma van Samsung Business Partner. ISP One voorziet dan in het gehele proces van advies tot oplevering. Resellers hebben zo volgens Voermans de mogelijkheden om hun klanten een telefonie-omgeving aan te bieden, zonder dat ze hoeven te investeren in infrastructuur of netwerken. “Vanuit de  moderne online webshop leveren we Samsung Hosted Voice helemaal plug & play aan resellers. De intelligentie zit in de cloud en dus is de oplossing beschikbaar voor iedere reseller in de telecommarkt.”

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 8-2017]

Lees het artikel hier in PDF