Jabra introduceert professionele UC-gecertificeerde draadloze oordopjes

De leverancier van professionele communicatie- en geluidsoplossingen Jabra introduceert de eerste professionele gecertificeerde oordopjes voor UC-toepassingen, de Evolve 75e.

De nu gelanceerde UC-oordopjes verbeteren volgens de fabrikant de samenwerking op kantoor en geven aan medewerkers die zowel op kantoor als thuis of onderweg veel moeten bellen veel flexibiliteit. De headset is uitgerust met lithium-ion batterijtechnologie en kan volledig worden opgeladen in slechts twee uur en beschikt over een batterijduur van maximaal veertien uur. Om ervoor te zorgen dat de headset bij iedereen lekker zit, zijn er meerdere aanpasopties, gels en EarWings die de gehele dag een geweldig draagcomfort bieden. De magnetische oordopjes klikken eenvoudig in elkaar wanneer ze niet worden gebruikt en activeren automatisch de sluimermodus.

Slimme assistenten

evolve 75eDe draadloze oordopjes beschikken over een slimme bediening en zijn compatibel met de meest gebruikte virtuele assistenten. Er kan snel geschakeld worden tussen oproepen, muziek en belangrijke virtuele assistenten als Siri, Google Now, Cortana en Bixby. De trillende nekband geeft stille meldingen om te voorkomen dat gebruikers anderen storen en dat oproepen worden gemist. “De Jabra Evolve 75e levert professioneel geluid voor oproepen en muziek in een draadloos oordopjesontwerp. Deze eerste professionele UC-gecertificeerde draadloze oordopjes voldoen aan de behoeften van de hedendaagse mobiele en steeds meer verbonden werknemer, die dezelfde gebruikerservaring vereist van zowel consumenten- als professionele oplossingen “, aldus senior vice president Holger Reisinger, SVP van Jabra. “Met de krachtige hoofdtelefoon met ANC kunnen eindgebruikers zich volledig concentreren, ongeacht het geluid om hen heen, in een draagstijl die populair is bij mobiele kantoormedewerkers.” De Jabra Evolve 75e is per direct beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van 239 euro.

Bron: Jabra