dean one benoemt Jan van den Brink tot partner manager

Zakelijke telecom- en internetaanbieder dean one breidt zijn sales team uit en heeft Jan van den Brink benoemd tot partner manager.

In zijn nieuwe functie zal van den Brink zich gaan bezighouden met het ondersteunen van bepaalde partners en het werven van nieuwe partners in de regio Zuidoost Nederland. Hij heeft ruime ervaring in de telecomsector en is onder meer lang actief geweest als senior accountmanager bij KPN, de Detron ICT Groep en was eigenaar van VTM Telecom Zuid en Telecombinatie Nuenen. “Ik ken dean one al langer vanuit mijn rol als business partner en weet dus dat zij écht een passie hebben voor het partnerkanaal waar de nadruk ligt op een onverslaanbare service. Ik heb ontzettend veel zin om nu aan de ‘andere kant van de tafel’ te gaan zitten en een bijdrage te leveren aan de groei van dean one”, aldus Van den Brink.

Uitbreiding sales team

partner manager
Jan van den Brink

De benoeming van Van den Brink is onderdeel van een verdere uitbreiding van het sales team van de zakelijke telecom- en internetaanbieder. Het sales team van dean one wordt steeds verder uitgebreid om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren. Jan heeft veel ervaring in de branche en ik ben ervan overtuigd dat hij een aanwinst is voor ons team”, aldus sales manager Jeroen Karel van dean one.

Bron: dean one