TEM-specialist AB Groep overgenomen door Calero Software

De specialist op het gebied van Communications Lifecycle Management (CLM)-software Calero  Software heeft de zakelijke Telecom Expense Management (TEM)-specialist A&B Groep overgenomen.

Met de overname moet de A&B Groep de lokale kennis en aanwezigheid van Calero in meer dan 30 landen en bij ruim 100 extra telecomaanbieders gaan versterken. Calero Software levert onder meer diensten als Telecom Expense Management (TEM), Managed Mobility Services (MMS) en Usage Management. A&B Groep biedt Telecom Expense Management (TEM) producten voor de EMEA-regio. Calero Software geeft aan meer dan 6 miljard dollar aan jaarlijkse telecom-, mobiliteits- en cloud-uitgaven te beheren voor meer dan 3.000 klanten die wereldwijd actief zijn in meer dan 40 landen. De CLM-dienstverlener biedt verder managed mobility services voor meer dan 500.000 mobiele devices. Het hoofdkantoor van het softwarebedrijf staat in Nederland.

Details overname

De transactie is per 1 januari afgerond en financiële details worden niet bekend gemaakt. Ron Rijkenberg, medeoprichter en CEO van A&B Groep, treedt aan als Managing Director voor Calero EMEA. Hij rapporteert direct aan Chris Jurasek, President & CEO van Calero Software. Het hoofdkantoor van A&B Groep in Roosendaal wordt het EMEA-hoofdkantoor voor Calero Software.

Bron: Calero Software