VodafoneZiggo en Ingram Micro tekenen meerjarige overeenkomst

VodafoneZiggo en Ingram Micro hebben het vertrouwen in de toekomst met elkaar uitgesproken door een meerjarige overeenkomst aan te gaan. Dit betekent dat de bedrijven hun beide partnerprogramma’s nog dichter bij elkaar plaatsen en verder gaan op de weg die de afgelopen jaren ingeslagen is. De handtekeningen werden vorige week gezet.

“Met deze volgende stap in onze samenwerking zijn we in staat om op lange termijn investeringen te doen die onze gezamenlijke partners nog verder kunnen brengen. Het Your Way To Colaborate programma en het onlangs geïntroduceerde Team Connect, sluit naadloos aan bij onze gezamenlijke strategie”, zegt Remco Nieuwenhuyse, Sales Director Ingram Micro Lifecycle Services.

Dennis Kleinloog, Director Business Partner Sales van VodafoneZiggo vult aan: “Er is een sterke synergie tussen het Vodafone Business Partner Programma en het Your Way To Collaborate programma. Beiden werken vanuit diverse strategische pilaren om onder meer focus op vast-mobiel integratie te bevorderen én het ondernemerschap te stimuleren. Met deze meerjarige samenwerking gaan we dit alleen nog maar sterker maken. Voor Vodafone is het Business Partner segment een belangrijk onderdeel van de distributiestrategie, want Partners zien wij als verlengstuk op regionaal niveau als aanspreekpunt voor de klant op het gebied van telecom en IT. De strategische samenwerking met Ingram Micro is voor ons dan ook erg belangrijk.”

Meer informatie: www.ingrammicro.nl