NXTvoice gecertificeerd voor Office 365

NXTvoice, het hosted VoIP-platform van aanbieder NXTcom is nu ook gecertifieerd voor Office 365, waardoor eindgebruikers nu ook alle voordelen van de telecomfunctuionaliteit van dit Microsoft-platform kunnen gebruiken.

Volgens de aanbieder van hosted VoIP-diensten voor de zakelijke markt zijn de SIP-trunks van NXTvoice nu volledig met office 365 geïntegreerd, waardoor eindgebruikers nu ook de telecomfunctionaliteit van Skype for Business kunnen gebruiken. Hiervoor hoeven zij geen hard- en softwarematige oplossingen meer voor aan te schaffen. NXTvoice voegt PSTN-toegang toe aan Microsoft Office 365 waardoor er met de bestaande Skype for Business-licenties kan worden getelefoneerd met behoud van SIP-trunk en telefoonnummers (zowel vast als mobiel).

Cloudgebaseerde telecomoplossing

NXTvoice is , naar eigen zeggen van NXTcom, op dit moment de meest complete cloudgebaseerde  telecomoplossing binnen de telecommarkt. “Allemaal gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, want daar is de markt naar op zoek”, aldus salesmanager Dirk van de Ven van NXTcom. De leverancier heeft tevens een distributie- en ontwikkelingstak op het gebied van hard- en software voor telecom- en ICT-resellers.

 

Bron: Nxtcom