SIP trunks Pocos gecertificeerd voor cloudplatform the Voice of O365

De SIP trunks die whole sale provider Pocos haar zakelijke eindgebruikers biet, zijn nu gecertificeerd voor het cloudplatform van IT-specialist the Voice of O365.

Met deze certificering kunnen de diverse partners van de whole sale provider nu ook hun eindgebruikers hun Microsoft Office 365 bedienen met telecomdiensten via Skype for Business Online. “De certificering van de dienst, “The Voice of O365”, is voor ons partnerkanaal, met gebruikers van Skype for Business,  een belangrijke ontwikkeling”, zegt direcor sales & marketing Stephan Homan van Pocos. “Het is nu ook mogelijk om via het betrouwbare Pocos netwerk te telefoneren met Skype for Business zonder het gebruik van andere telefoniesystemen.”

The Voice of O365

SIP trunksThe Voice of O365 is een hosted dienst die Office 365 (Business Premium, E3 en E5)-organisaties en haar gebruikers de mogelijkheid biedt om Skype for Business Online (voorheen Lync 2010/13) te gebruiken als een volwaardige cloudgebaseerde telefooncentrale. “Pocos is een betrouwbare provider met een hoogwaardige dienstverlening waardoor de certificering snel en doeltreffend is verlopen. We zijn verheugd dat onze diensten nu ook via het Pocos-partnerkanaal beschikbaar zijn”, aldus COO Jeroen André de la Porte van aanbieder SoftApp-distribution.

Bron: Pocos