Telecombinatie zakelijk verandert in Yorus

IT- en telecomdistributeur Telecombinatie zakelijk heeft haar naam in Yorus veranderd en gaat partners en klanten met een nieuw model ondersteunen. Ook wordt het portfolio uitgebreid.

Volgens de distributeur werd het met de introductie van het nieuwe support-model en de uitbreiding van het portfolio aan producten en diensten tijd om ook de naam te veranderen. Yorus biedt nu een complete dienstverlening voor resellers van onder meer zakelijke ICT-, telecom-, IoT-, energie- en clouddiensten. “De naam Telecombinatie zakelijk paste niet meer bij wat we doen”, zegt directeur Mathijs van Eijzeren van de distributeur. “Daarom hebben wij met trots onze nieuwe naam en positionering gepresenteerd aan onze business partners. We gaan verder met het verbreden van het portfolio, zodat onze partners steeds meer voor hun klanten kunnen betekenen. Wij ontwikkelen ons portfolio continu door.”

Compleet supportmodel

YorusBij Yorus hebben aangesloten business partners niet alleen toegang tot een volledig portfolio, maar ook tot een compleet ontzorgingsmodel. Partners worden zowel operationeel als commercieel ondersteund. Van acquisitie tot oplevering. Dit gebeurt onder andere via een eigen IT-platform. Hierdoor hebben partners geen logins en bestelsystemen van afzonderlijke leveranciers meer nodig, maar kunnen ze alles vanuit één platform doen. Partners kiezen zelf welke diensten ze aan willen bieden aan hun klanten. Zo kunnen zij hun eigen identiteit en flexibiliteit behouden. “Onze partners staan in alles wat we doen centraal. Als zij een breder portfolio gaan verkopen, betekent dit dat zij voor een steeds groter deel op onze support gaan leunen. Die rol nemen we serieus. Dat is de basis van Yorus. Wij doen het écht samen met- en voor de partners”, aldus de directeur.

Bron: Yorus