Ingram Micro lanceert hosted telefoniedienst

Distributeur Ingram Micro heeft de hosted telefoniedienst T-Inside Essential gepresenteerd voor geselecteerde resellers die daarmee hun eindgebruikers volledige hosted telefoniediensten kunnen bieden.

De nu geïntroduceerde oplossing voor hosted telefonie van de distributeur is gebaseerd op de hosted technologie van cloudtelefoniespecialist Mitel en is volledig geïntegreerd met het mobiele netwerk van T-Mobile. T-Inside Essential biedt eindgebruikers een complete zakelijke communicatieoplossing met mobiel telefonie, volwaardige PBX- en presence functionaliteit op elk type device, waar dat zich ook bevindt. Het is en volledig software gebaseerde oplossing met applicaties voor PC’s, tablets en smartphones op basis van Android, iOS en Windows Phone. De hosted telefoniedienst voldoet aan de hoogste beschikbaarheidseisen, zodat het hard- en software platform is redundant uitgevoerd. Het T-Mobile netwerk fungeert als het backbone voor zowel de vaste als de mobiele communicatie.

Klanten

De hosted telefoniedienst van Ingram Micro richt zich op bedrijven met twee tot 1.000 medewerkers die een totaaloplossing voor de optimalisatie van hun bereikbaarheid en mobiliteit zoeken. Met T-Inside Essential kunnen resellers hun klanten hosted telecomdiensten aanbieden. De nauwe relatie tussen dealers en eindklanten stelt hen in staat om de oplossing op maat in te richten, te beheren en te onderhouden. “De oplossing sluit goed aan op onze 3.0 portfoliostrategie”, aldus senior business unit manager Gerben de Haan van Ingram Micro. “Hierbij gaat het om de drie sterke partijen, reseller, distributeur en leverancier, die met de grootst mogelijke toegevoegde waarde producten of diensten willen verrijken, zodat channelpartners optimaal kunnen inspelen op de behoefte van de klanten.”

Bron: www.ingrammicro.nl