Capestone distribueert robuuste mobiele telefoons Energizer

Telecom- en ICT-distributeur Capstone gaat in Nederland de robuuste mobiele telefoons en smartphones van het merk Energizer distribueren.
Met de distributie van dit nieuwe portfolio breidt de distributeur uit Nieuwegein haar huidige brede assortiment van robuuste feature phones en smartphones uit. “Energizer is een perfecte aanvulling op ons huidige assortiment aan robuuste telefoons”, zegt category manager Patrick Eijsackers van Capestone. “De fabrikant heeft een gevarieerd aanbod; dat betekent meer keus voor eindgebruikers en extra verkoopkansen voor resellers.” Energizer staat wereldwijd bekend om haar batterijen en micro SD-kaarten. Met de robuuste telefoons wil de fabrikant consumenten gebruiksgemak, een mooi en functioneel ontwerp en ultieme betrouwbaarheid bieden.

Drie modellen

EnergizerIn het distributieportfolio worden voorlopig drie modellen opgenomen. Dit zijn de robuuste feature phone Energizer Energy 100, de robuuste 4G-smartphone Energizer Energy 400 LTE en de geavanceerde en extreem robuuste 4G-smartphone Energizer Energy 520 LTE. Bij de Energy 100 is de spreektijd maar liefst 11 uur (1500 mAh), de zeer geavanceerde Energy 520 LTE hoeft pas na 15 uur weer opgeladen te worden (4000 mAh). De toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar. Later dit jaar volgen er nog enkele nieuwe modellen die Capestone ook in het portfolio zal opnemen.

Bron: Capestone