dean one benoemt Partner Manager

Zakelijke telecom- en internetaanbieder dean one heeft Annemarieke Langeveld aangesteld als Partner Manager voor de regio West.

In haar nieuwe functie bij de zakelijke telecom- en interneteaanbieder gaat Langeveld zich onder meer bezighouden met het ondersteunen van bestaande partners en met het binnenhalen van nieuwe partners in de regio West.

Ervaring

Partner ManagerAnnemarieke Langeveld heeft ruime ervaring in de telecomsector en heeft voor dean one bij Zetacom en cloudtelefoniespecialist NFON Nederland gewerkt. “Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe uitdaging. dean one is een bijzondere telecom- en internetaanbieder en wat mij vooral erg blij maakt is dat alles wat zij doen gericht is op de business partners. Zo hebben zij er alles aan gedaan om het voor de meer dan 600 partners en meer dan 150.000 klanten makkelijk te maken. Ik ga er een mooie tijd van maken bij dean one.” aldus Annemarieke Langeveld. Ook Robert de Jager, sales directeur van dean one, is enthousiast: “Ik ben ervan overtuigd dat Annemarieke met haar kennis en ervaring echt een aanwinst zal zijn voor dean one.”

 

Bron: dean one