Voiceworks gaat samenwerken met netwerkplatform Expeditie ICT

Zakelijke communicatiespecialist Voiceworks gaat samenwerken met Expeditie ICT, een netwerkplatform voor resellers, vendors, operators en distributeurs in telecom en IT.
Met de samenwerking wil de communicatieleverancier zakelijke eindklanten nog meer centraal stellen en haar partners helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Ook Expeditie ICT wil met behulp van de overeenkomst resellers succesvoller maken. Het netwerkplatform is opgezet om partners te helpen de aansluiting bij de eindmarkt te behouden. Ook vendors, operators of distributeurs kunnen hiervan lid worden.

Belangrijk contactplatform

Aangezien Voiceworks werkt met een wholesale-model werkt en daarmee geen direct klantcontact heeft, is het voor de communicatiespecialist belangrijk om regelmatig van gedachten te wisselen met resellers die wel direct contact hebben met eindgebruikers. “Expeditie ICT is een objectieve organisatie, waar kennisoverdracht hoog in het vaandel staat. Vooral kennis over hoe de markt beweegt is belangrijk voor ons”, zegt COO Terry Aurik van Voiceworks. “Weten we wat eindgebruikers drijft, dan kunnen we ons productportfolio daarop aanpassen. Natuurlijk doen we hier ook onderzoek naar bij onze eigen achterban, maar het is goed om daarnaast te klankborden met andere resellers.”

Bron: Voiceworks