Sennheiser maar UC-portfolio geschikt voor oplossingen 3CX

Headset- en speakerphonespecialist Sennheiser heeft zijn UC-producten volledig compatibel gemaakt met de oplossingen van de softwaregebaseeerde UC-specialist 3CX.
De UC-producten van Sennheiser zijn nu niet alleen volledig compatibel met de 3CX-telefooncentrale, maar ondersteunen ook de geavanceerde functies van de nieuwe release, 3CX v15.5. Sennheiser en 3CX hebben de interoperabiliteit van de oplossingen van beide ondernemingen samen uitvoerig getest. De interoperabiliteit geldt voor alle licentieversies van 3CX.

Reacties

UC-productenDirecteur Andreas Bach van Sennheiser is erg blij met de samenwerking. “We zijn verheugd over onze samenwerking met 3CX. De interoperabiliteit garandeert een probleemloos gebruik van de UC-headsets van Sennheiser in combinatie met de 3CX-software, zodat onze gezamenlijke klanten optimaal gebruiksgemak en audio op topniveau kunnen ervaren.” Ook CEO Nick Galea van 3CX ziet een zonnige toekomst voor de samenwerking. “We zijn trots dat Sennheiser een 3CX-technologiepartner is geworden. Sennheiser-producten worden geroemd om hun eersteklas audiokwaliteit en met de UC-headsets van Sennheiser kunnen 3CX-klanten optimaal gebruikmaken van onze UC-oplossingen.”

Bron: 3CX