NFON ontvangt award voor Europese groei

Cloudtelefonieleverancier NFON heeft de 2017 European Frost & Sullivan Award for Growth Excellence Leadership ontvangen.
awardDe leverancier van cloudtelefonie ontvangt de award voor het verwerven van een sterke positie in de Europese markt voor hosted IP-telefonie en UCaaS markt. NFON liet dit jaar bovengemiddelde groeicijfers zien door de combinatie van diversificatie, een goede prijs-performance verhouding en uitstekende klantervaringen. “We voelen ons vereerd door deze benoeming tot Growth Excellence Leader”, zegt CEO Hans Szymanski  van NFON AG. “Het toont aan dat onze uitbreidingsstrategie werkt en moedigt ons aan deze strategie ook in andere Europese landen vast te houden.”

Actief in heel Europa

NFON is, buiten de Duitse thuismarkt, actief in heel Europa. Op dit moment is de cloudtelefoniespecialist onder meer actief in Oostenrijk, Kroatië, Hongarije, Nederland, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. In Q2 2017 worden activiteiten opgestart in Portugal en Italië volgt in het derde kwartaal van dit jaar.

Bron: NFON