Jabra introduceert draagbare zakelijke speakerphone

Jabra, een specialist op het gebied van professionele communicatie- en geluidsoplossingen,  heeft de draagbare speakerphone Jabra Speak 710 gelanceerd. De conference phone  is geschikt voor zowel zakelijk, als prive-gebruik.
speakerphoneVolgens de fabrikant is de Speak 710 speciaal ontworpen voor kenniswerkers die veel via conference calls samenwerken en regelmatig onderweg zijn. De speakerphone heeft als eerste uit het Jabra-assortiment een omni-directionele microfoon met een bereik tot zes tot twaalf personen in dezelfde ruimte, vijftien uur batterijtijd en een Hifi-speaker voor kristalheldere gesprekken. Daarnaast kunnen twee dezelfde speakerphones via een druk op de knop draadloos met elkaar worden verbonden. De conference phone is compatibel met alle slimme devices en integreert zonder problemen in UC-systemen. Voor eindgebruikers verdwijnt hierdoor, volgens de fabrikant, de behoefte aan een numeriek toetsenbord.

Compact ontwerp

Het compacte ontwerp  biedt een geïntegreerde vouwstand voor extra flexibiliteit. Met de bijgesloten dongle is via USB of Bluetooth binnen enkele seconden verbinding te maken met smart devices of laptops. De 710-speakerphone heeft een bereik op tot 30 meter in combinatie met laptops en tot 10 meter voor smartphones. De Jabra 710-speakerphone is per direct leverbaar.

Bron: Jabra