VisionsConnected presenteert VisionsConnected Skype Meeting Access

VisionsConnected, een leverancier van cloudgebaseerde videoconferencing en UC, introduceert de oplossing Skype Meeting Access.
Met de oplossing biedt de leverancier een complete dienst om succesvol zakelijke video-oplossingen compleet en gebruiksvriendelijk te integreren met Skype for Business van Microsoft. Zakelijke eindgebruikers van Skype for Business en zakelijke video-oplossingen, zoals die van VisionsConnected, kunnen nu in hun vertrouwde werkomgeving audio- en videogesprekken opzetten met vrijwel alle videoconferencingsystemen die  op dit moment wereldwijd in gebruik zijn. Hierdoor profiteren eindgebruikers van optimaal van gemak en blijven eerdere investeringen in zakelijke videoconferencingsystemen behouden.

Gebruik

VisionsConnectedSkype for Business wordt, dankzij Office 365 en Surface Hub van Microsoft, in steeds meer bedrijven als standaardapplicatie voor communicatie met collega’s, partners en klanten gebruikt. Veel bedrijven hebben daarnaast ook een krachtige business video-oplossingen voor hoogwaardige videoconferencing. Tot nu toe moesten zakelijke eindgebruikers kiezen uit een van deze oplossingen voor het voeren van videogesprekken of -conferencing. Met de komst van  Skype Meeting Access hoeven zij zich daar geen zorgen meer over te maken. Zij moeten alleen een Skype Meeting plannen binnen hun eigen vertrouwde omgeving en op het moment van de meeting een keuze maken uit de videoconferencingtechnologie die binnen hun organisatie beschikbaar is. “Skype for Business is een mooie toepassing om chat- en videogesprekken mee te voeren. Dankzij de naadloze integratie met Office 365 en de intuïtieve interface, is het voor velen nu het startpunt voor videoconferencing”, zegt Director Corporate Market Ronald Rijsemus van VisionsConnected. “Door beide oplossingen te integreren en daarbij Skype for Business als vertrekpunt te nemen, zorgen we ervoor dat gebruikers de vrijheid hebben om te communiceren zoals zij dat graag willen. Het systeem is verder interoperabel met vrijwel alle andere systemen voor audio- en videoconferencing en blijven eerdere investeringen in zakelijke videoconferencing-systemen behouden.” VisionsConnected Skype Meeting Access is per direct beschikbaar.

Bron: VisionsConnected